• VASAROS DIENOS STOVYKLA

    Birželio 12-18 dienomis mokykloje veikė vasaros dienos stovykla „Vasaros spalvos“. Socialinei pedagogei Jolantai Vilkienei pateikus paraišką organizuoti vasaros stovyklą, buvo gautas finansavimas iš Širvintų rajono savivaldybės visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos tikslinei 1-4 klasių mokinių grupei. 17 stovyklautojų apsilankė Kernavėje įsikūrusioje skulptoriaus H. Orakausko studijoje – galerijoje „Šulinys“. Mokiniai dalyvavo Ukmergės rajono Krikštėnų kultūros namų, Širvintų ŽŪB „Žirgynas“ parengtose edukacinėse programose. Vaikai šoko, dainavo, sportavo, piešė... Stovyklautojai sulaukė ir svečių. Apie saugų ir tinkamą elgesį kalbėjo Širvintų rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnė Asta Drėgvienė ir policijos bičiulis Amsis. Apie sveiką ir saugią aplinką pasakojo sveikatos priežiūros specialistė Laima Razmienė.

    Buvo ir siurprizų. Į stovyklos uždarymą atvyko Trečiadienė, kuri su vaikais krėtė išdaigas, žaidė, rungtyniavo ir daug juokėsi.

    Dėkojame visiems pedagogams, mokyklos darbuotojams, svečiams, padėjusiems kurti saugią ir smagią aplinką stovyklautojams.